top of page

Wij zijn Beetr

We verzamelen beoordelingen van jouw patiënten die de kwaliteit van je praktijk reflecteert.

Laptop met Beetr resultaten

Wat wij doen

Beetr is een onafhankelijk onderzoeks- en marketingbureau dat streeft naar transparantie over de kwaliteit van zorg. Dit doen wij door de patiënten hun zorgverlener te laten beoordelen en dit te delen met andere zorgconsumenten via platforms als Google Reviews, ZorgkaartNederland en Tandarts.nl.

Op deze manier helpen wij o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en andere eerstelijns zorgprofessionals met hun praktijk online te onderscheiden van hun collega’s en hiermee meer patiënten te werven.

Huis icoon

Ongeveer 1,7 miljoen mensen verhuizen per jaar

Zoeken icoon

82% van de cliënten vindt reviews belangrijk als er online wordt vergeleken

Reviews icoon

Wij hebben inmiddels 40.000+ reviews vergaard

Reputatie
Management

Met reputatie management kun jij beïnvloeden wat en hoe mensen denken over jouw praktijk. Reputatie management is cruciaal om jouw praktijk online te onderscheiden in de huidige samenleving, waar iedereen alles en overal op het internet kan plaatsen.

 

Uit onderzoek van brightlocal blijkt dat 84% van de mensen net zoveel waarde hecht aan een online review als aan een aanbeveling van vrienden of familie. Ook leest de gemiddelde klant eerst 10 beoordelingen voordat ze iets vertrouwen.

 

Het is dus erg belangrijk om een goede online reputatie op te bouwen, dat bestaat uit een mooi cijfer en een hoog aantal beoordelingen.

Mockup.png
Reputatie Management
Desktop over online vindbaarheid

Online 
Vindbaarheid

Wat iedere praktijk wilt, is vindbaar zijn voor patiënten. Reviews maken jouw praktijk beter vindbaar. Mensen vinden reviews belangrijk dus vindt google dat ook en gebruikt Google deze als ranking factor.

 

Daarnaast bieden ZorgkaartNederland en Google de mogelijkheid om te filteren op “beoordeling” en “aantal beoordelingen”. Met meer en betere reviews zal je hier dus ook sneller gevonden worden.

Verdien eenvoudig vanuit huis 12 KRT punten

Beetr is een officieel door KRT erkend meetbureau en heeft speciaal voor tandartsen en orthodontisten een KRT reflectie module ontwikkeld binnen de online MyBeetr omgeving. Wanneer jij minstens 50 beoordelingen hebt vergaard en hierop reflecteert, dan ontvang jij van ons een certificaat dat 12 KRT punten waard is. Deze 12 KRT punten zijn voor elke behandelaar bij jou in de praktijk te halen mits de betreffende behandelaar minimaal 50 beoordelingen heeft vergaard. Met een Beetr pakket bent jij gegarandeerd van structureel verkrijgen van nieuwe beoordelingen. Door te reflecteren op de verkregen beoordelingen laat jij zien dat je bezig bent met jezelf te verbeteren en dat zijn 12 KRT punten waard. Het KRT lidmaatschap wordt steeds kritischer beoordeeld waardoor ook deze punten steeds belangrijker worden. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de KRT reflectie module.

KRT Logo
Online Vindbaarheid
KRT-Punten

Website
Ontwikkeling

Om je zo veel mogelijk te ondersteunen in jouw online aanwezigheid helpen wij met het ontwikkelen van een

effectieve website. In samenwerking met online marketingbureau DentalLeads ondersteunen en verbeteren we jouw website op design, vindbaarheid en conversie.

 

Dit zijn cruciale punten op het gebied van jouw website. Via zoekmachine optimalisatie ontvang je meer en relevanter verkeer naar jouw website. Door ons conversiegerichte webdesign zetten we vervolgens je bezoekers om tot patiënten van jouw praktijk.

Website Ontwikkeling

Verbeetr jouw online
reputatie

3.png

Wij zorgen ervoor dat patiënten je beoordelen

3.png

Reviews voor 
ZorgkaartNederland, Google Reviews, Vergelijkmondzorg en tandarts.nl

3.png

Een goede online score bestaat uit een mooi cijfer met een hoog aantal beoordelingen

3.png

Je kunt 12 KRT punten verdienen door te reflecteren op minstens 50 ontvangen beoordelingen

3.png

Volledig in compliance met de AVG wetgeving

Onze
pakketten

Om te zorgen dat jouw praktijk hoger en consistent gewaardeerd wordt op o.a. ZorgkaartNederland, Google Reviews en Tandarts.nl heeft Beetr voor jou een drietal abonnementen ontwikkeld.

De weergegeven prijzen zijn exclusief btw.

Pakketten

Beetr Starter

€ 59,95

Per praktijk per maand

Jaarlijks opzegbaar

Tot 100 enquêtes per maand

Overzichtelijk dashboard

Gratis KRT module

Met aansluitkosten

Beetr Unlimited

€ 129,95

Per praktijk per maand

Jaarlijks opzegbaar

Ongelimiteerd aantal enquêtes

Overzichtelijk dashboard

Gratis KRT module

Geen aansluitkosten

Beetr Premium

€ 89,95

Per praktijk per maand

Jaarlijks opzegbaar

Tot 300 enquêtes per maand

Overzichtelijk dashboard

Gratis KRT module

Met aansluitkosten

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact
1.png
3.png
2.png
4.png
bottom of page