top of page

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

 • Waarom kiezen voor Beetr?
  Als jij jouw praktijk aansluit bij Beetr dan zal jij structureel reviews verzamelen voor de belangrijkste reviewplatforms (ZorgkaartNederland, Google en tandarts.nl): recent behandelde patiënten krijgen een gepersonaliseerd reviewverzoek om jouw praktijk te beoordelen. Het unieke van onze software: De e-mails zijn 100% gericht op het reviewverzoek in de huisstijl van jouw praktijk en worden vanuit de praktijkmail gestuurd. Jij hebt zelf de keuze voor welke platforms je de reviews verzamelt. Een patiënt kan maximaal 1x per jaar een reviewverzoek ontvangen. Dus iemand in een behandeltraject wordt niet gespamd. Patiënten kunnen zich uitschrijven voor toekomstige reviewverzoeken. Bij minimaal 50 beoordelingen kan je eenvoudig hierop reflecteren en 12 KRT punten verdienen. Wij zijn een KRT erkend meetbureau. Wij genereren geverifieerde reviews. Dit kan je zien aan het groene vinkje achter de praktijknaam en de reviews. Geschikt voor elk praktijksoftwarepakket. Bewezen Beetr-software: bij Beetr aangesloten praktijken scoren beetr dan omliggende praktijken, gegarandeerd! Bekijk onze resultatenpagina voor enkele bij Beetr aangesloten praktijken. Resultaatgericht Beetr heeft een track record van 60.000+ ingevulde reviews op ZorgkaartNederland en Google. 75+ praktijken gingen jou voor bij het kiezen voor Beetr. Geen verborgen- of onverwacht hogere kosten: wij hebben een vast tarief voor een alles in 1 dienstverlening. Wij kennen tandheelkunde: Beetr wordt geleid door twee jonge ondernemers komend uit een tandartsfamilie. Wij weten precies wat nodig is om je als tandarts online te onderscheiden in het huidige digitale tijdperk en denken graag mee met hoe jij jouw praktijk online (nog) Beetr kan presenteren. Enige in de tandheelkunde Beetr is het enige meetkantoor in de tandheelkunde dat met minimale gegevens maximale resultaten behaalt. Contact Neem vandaag nog contact op voor een (nog) Beetr(e) online reputatie!
 • Voldoet Beetr aan de AVG?
  Ja, Beetr voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere relevante wet- en regelgeving. In tegenstelling tot andere door ZorgkaartNederland erkende meetkantoren (die meerdere persoonsgegevens, o.a. voor- & achternaam, type consult, datum van bezoek, geboortedatum, gebruiken voor reviewverzoeken) hebben wij er bewust voor gekozen om uitsluitend e-mailadressen te gebruiken. Beetr hanteert als enige meetbureau voor tandartspraktijken minimale gegevens die nodig zijn om meer reviews te genereren, conform de geldende AVG. En juist hierom weten steeds meer praktijken & ketens ons te vinden. Lees hier meer.
 • Houd ik zelf de regie in wie wel en wie niet een reviewverzoek ontvangt?
  Het is mogelijk om patiënten uit te sluiten van de reviewcampagnes. Hier kan je bijvoorbeeld voor kiezen indien een patiënt kampt met slechte privéomstandigheden. Deze mogelijkheid is expliciet niet bedoeld om selectief te werk te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat ook af en toe een mindere review bijdraagt aan de geloofwaardigheid van jouw online reputatie.
 • Krijgen mijn patiënten elke keer na een bezoek een reviewverzoek?
  Nee jouw patiënten krijgen niet elke keer na een bezoek aan jouw praktijk een reviewverzoek. Onze software herkent het als er eerder een reviewverzoek is verstuurd naar eenzelfde patiënt en zorgt ervoor dat deze patiënt niet nog een keer een reviewverzoek krijgt. Op deze manier voorkomen we dat een patiënt in een korte periode meerdere reviewverzoeken ontvangt. Na een jaar zal onze software wel weer dit e-mailadres gebruiken om een mailing naar te sturen (uiteraard wel wanneer de patiënt is langsgeweest).
 • Kunnen mijn patiënten zich uitschrijven van de reviewverzoeken?
  Ja patiënten kunnen zich uitschrijven voor de reviewverzoeken. Onze software onthoudt dit en stuurt ook in de toekomst geen reviewverzoeken meer naar uitgeschreven patiënten.
 • Wat is de doelgroep van Beetr?
  Beetr focust zich voornamelijk op het structureel vergaren van reviews voor de tandheelkundige sector. Echter, elke zorgprofessional die op ZorgkaartNederland geregistreerd staat heeft belang bij reviews. Beetr is er voor elke zorgprofessional die zich online wil onderscheiden.
 • Staat Beetr in MedischOndernemen?
  Beetr staat met een volledig productartikel in Medisch Ondernemen! Bekijk hieronder het artikel en de bijbehorende flyer waarmee wij in Medisch Ondernemen hebben gestaan.
 • Hoe ziet zo'n reviewmail eruit?
  Benieuwd hoe een gepersonaliseerde reviewmail eruit ziet voor jouw praktijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan laten wij zien hoe de e-mail er voor jouw praktijk uit kan komen te zien. Op naar een Beetr(e) online reputatie?!
1.png
3.png
2.png
4.png
bottom of page